Van een serre (veranda) geniet u elke dag. Serres geven een extra dimensie aan het woord 'wonen'. Zowel in de zomer als in de winter gebruikt u de serre als een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Er is een serre voor elk budget. Uw serre wordt op maat gemaakt en geplaatst. Ook hier zijn vele vormen, kleuren en afmetingen mogelijk.

De CR 120 is een thermisch onderbroken systeem. De draagconstructie bestaat uit aluminium kokerprofielen, waarop de beglazing rust. De dakconstructie wordt aan de buitenzijde vlak gehouden door platte afdekkappen. Geprofileerde kokerprofielen in Functioneel-, Renaissance- en Orangeriestijl vormen aan de binnenzijde een volledig afgewerkt geheel, waarvoor een andere kleur gekozen kan worden dan die aan de buitenzijde. De CR 120 biedt tevens de mogelijkheid om alle schuifsystemen en alle raam- en deursystemen uit de CS reeks te integreren, evenals dakramen

Het TR 200 serre-systeem van Reynaers staat op eenzame hoogte in de serrebouw. Het systeem heeft een perfecte thermische onderbreking waardoor condensvorming aan de binnenzijde uitgesloten is en het systeem biedt een ruime keuze uit dakliggers. Door de verschillende sterkte van de dakliggers kan er altijd een economische keuze gemaakt worden naar gelang de vereiste sterkte.
Voor de beglazing kan ook gekozen worden voor roedes tussen het glas. De serre krijgt hierdoor een andere uitstraling.

Voor verdere vragen over deze producten neemt u gerust contact met ons op.

serrebouw_01.jpgserrebouw_02.jpgserrebouw_03.jpg

Product informatie

Serre of veranda